12e Valentijntoernooi 2016 BC Portland Verslag

12e Valentijn toernooi BC Portland 2016

Afgelopen zondag 14 februari 2016 werd er in de sporthal Riederpoort, bij Badmintonclub Portland een fantastisch Valentijnbadmintontoernooi gespeld.

Er waren 30 deelnemers en er werd met hartenlust en veel plezier gebadmintond.
We mochten vele badmintonliefhebbers van onze club begroeten maar ook vanuit de regio Dordrecht en Rotterdam was er veel belangstelling!
De spelers en speelsters speelden gemiddeld 8-10 partijen van 15 minuten in een mix tegen elkaar en sommigen vielen zelfs in tijdens andere partijen.
Dat leverde hele leuke en spannende partijen op maar de sfeer was geweldig.

De zaal was in Valentijnsferen aangekleed en de banen waren toevalligerwijs omgetoverd in Love banen! Ook de “Badminton Loveplaza” deed het goed! Daar konden de niet spelende deelnemers gezellig kletsen en hangen. Deelnemers varieerden in leeftijd van 13 – 78 jaar!
Het gaat om de gescoorde punten dat is een feit maar natuurlijk was “LOVE” in the air! Dit jaar ging het natuurlijk weer om de wisselbeker maar de organisatie had besloten om zowel bij de heren als de dames een aparte puntentelling te houden.

Daardoor hadden we 3 prijswinnaars bij de heren en 3 bij de dames.
Wie het hoogste puntenaantal van beide scoorde ging naar huis met de wisselbeker.
Uitslag bij de Heren 1e plaats Fred Timmer, 2e plaats voor Aris Bedee, en 3e plaats voor Ger Kapsenberg.
Bij de dames: 1e plaats voor Patcheree van der Kooij, 2e plaats Sau Yee, en de 3e plaats voor Karin Messinga.

Dit jaar ging de wisselbeker naar huis met Patcheree van der Kooij en mag zij daar een heel jaar van genieten!                 

Wij willen ook onze sponsoren / lokale winkeliers uit Rhoon en Portland bedanken die zo uitgebreid en gul hebben geschonken: te weten Verhage snackbar, Albert Heijn, Aarts Haarstyling, Restaurant Fountain, Jan de Haan Vishandel en restaurant MR Twin . Daardoor hadden we een geweldige tombola met fantastische prijzen en ging iedereen tevreden naar huis!