BCP Ouder & kindtoernooi 2017

3e Ouder & Kind-toernooi BC Portland 2017

Afgelopen zondag 21 mei 2017 werd er in de sporthal Riederpoort door Badmintonclub Portland een fantastisch Ouder & Kind-toernooi gespeeld.

Er waren 60 deelnemers en er werd met hartenlust en veel plezier gebadmintond.

De kids van BC Portland speelde samen met een Papa, Mama, oom, tante, broer of zus of adoptieouder vanuit de vrijwillige aanwezige senioren van de club!

De kids (en ouders, etc. ) spelden 7 partijen van 13 minuten in 3 pools tegen elkaar.

In pool 1 speelden de kids van 7-10 jaar en in de 2e pool speelden de kids van 11-13 en pool 3 voor 13 en ouder. Dat leverde hele leuke en spannende partijen op maar wel heel sportief. Alle kids waren geweldig van jong tot oud en speelde vol enthousiasme & plezier!

De sfeer was geweldig en ook op “Badminton-plaza” was het erg gezellig! Daar konden de niet spelende deelnemers gezellig kletsen en hangen.

Het gaat natuurlijk om de gescoorde punten en om die fantastische bekers en die mooie wisselbeker die beschikbaar is  gesteld door Restaurant Fountain uit Rhoon! Wie het hoogste puntenaantal in de pools scoorde ging naar huis met die mooie wisselbeker!

Uitslag in Pool 1:

1e plaats Ties de Bruijn, 2e plaats Floor Vos en de 3e plaats was  voor  Dünya de Wijk

Uitslag in Pool 2:

1e plaats voor Baruch Ettema, 2e plaats voor Merel Otte,  en de 3e plaats was voor Quinten Motz

Uitslag in Pool 3

1e plaats voor Sil de Bruijn, 2e plaats Ares Bedee en 3e plaats voor Crystal Shao

De winnares van het gehele toernooi en de wisselbeker werd een heer, te weten!

Sil de Bruijn met een mooie score van 266 punten en nu mag hij daar een heel jaar van genieten! Hij mag de wisselbeker volgend jaar weer komen verdedigen!           

Wij willen al onze sponsoren reuze bedanken om dit toernooi mogelijk te maken:  Restaurant Fountain, Gewoon Web-services en KW FLEX badminton, Albert Heijn - Portland, Verhage snackbar - Portland, Mr Twin restaurant Rhoon Portland. Vis specialiteiten Jan den Haan (parkeerplaats Portland en CIGO Portland.  Ook hadden we weer een geweldige tombola met fantastische prijzen waar iedereen zeker een mooie prijs had. 

BC Portland speelt met de senioren op zondag in Sporthal de Riederpoort en we beschikken over 7 banen! Daardoor kunnen wij ook weer leden toelaten!

BC Portland bestaat alweer 12  ½ jaar en mag zich verheugen op een groeiende belangstelling en heeft een jeugdafdeling met ruim 60 jeugdleden!

Elke woensdagavond van 18.00 – 21.00 uur worden deze kinderen onder de enthousiaste leiding van hoofdtrainer Adrie Sip en assistenten getraind! Groep 1 (18.00 / 19.00 uur) van 7 – 9 jaar en groep 2 (19.00/20.00 uur) voor kinderen 10 - 13 jaar en groep 3 (20.00 -21.00 uur) 13 jaar -17 jaar.  Kom eens kennismaken ( de 1e keer is altijd gratis en een leenracket is aanwezig), Voor alle kids uit omgeving Smitshoek, Barendrecht Carnisselande en Rhoon Portland!

Ook de seniorenafdeling groeit gestaag en krijgt veel belangstelling. Wij spelen op woensdagavond in de Waterpoort (vanaf 19.30 uur) Op vrijdag in sporthal Oude Rhoon (vanaf 19.30 uur)  en op zondagmorgen in de sporthal Riederpoort (vanaf 11.00 uur).

Dit kan allemaal door een samenwerking van de lokale badmintonclubs: BCN Rhoon, BVZP en BC Portland.