Slotavond jeugd 2017

BC Portland heeft het jeugdseizoen 2016 – 2017 afgesloten

Afgelopen woensdagavond  is het jeugdseizoen  met een geweldig slotfeest  afgesloten!

Voor Wethouder Maret  Rombout  en diverse gasten, ouders en de kids van Badmintonclub BC Portland werden er de finales van de clubkampioenschappen gespeeld. 

Groep 1 (leeftijd 7 -10 jaar) deden hun proeve van behendigheid met veel inzet (shuttle hooghouden, buikspieren, serveren, stappelen en touwtje springen. Het ging geweldig voor alle kids.

Bij de clubfinales (groepen 2 (11-13 jaar) en 3 (13-17 jaar) ging het er spannend aan toe. De kids gaven in de meeste partijen het beste van hun kunnen. Wat dus mooie finales opleverde!

Na deze finales was er een demo-clinic door de Robin Tabeling,  Mulheim (Nederlands kampioen Dubbel en mix)  & Kimerly Cloosterman, TFS.

Deze spelen op topniveau in de competitie van Nederland en Duitsland .  Zij deden een leuke en leerzame clinic waarbij de kids en trainers fantastisch werden betrokken! Wij zijn echt blij dat deze sporters  BC Portland wilden verblijden met hun bezoek. Na afloop waren de sporters druk doende om alle aanwezigen kids  ;-) ) van handtekeningen te voorzien en foto’s maken!

Niet te vergeten om te benoemen: alle ouders en sponsoren die bijdroegen om het afgelopen seizoen te laten slagen Alle shirtsponsors, clubsponsors ! Het was onvergetelijk! . Alsnog bedankt!

Hierna begon de prijsuitreiking o.l.v. Maret Rombout, de wethouder. Zij deed dat op een zeer gepaste en gezellige wijze en de kids hadden het reuze naar hun zin.

Vanaf de jongste groep tot en met groep 3 heeft iedereen een herinneringsmedaille gekregen en zijn diverse kids in het zonnetje gezet voor hun bijzondere prestaties. En natuurlijk kregen de kampioenen hun bekers en /of medailles.

Ook de trainersstaf o.l.v. Adrie Sip en assistenten  Kees van Leeuwen, Ger Kaspenberg, Rob Richelle en Marcel de Wijk werden in het zonnetje gezet voor hun toewijding en gedrevenheid om de kids te trainen en te begeleiden. Marcel de Wijk werd daarbij door de wethouder nog eens bedankt voor het leiden van de club met als resultaat deze mooie jeugdafdeling !  

BC Portland schreef dit jaar geschiedenis om het 60e jeugdlid in te schrijven, waar wij natuurlijk heel blij mee! We groeien bijna uit ons jasje in Portland!. Deze zomer moeten we alles gaan regelen voor  het nieuwe seizoen. Ook zal een ouder jeugdcommissie de trainers moeten gaan ondersteunen om zaken zoals competitie en toernooien meer gestalte te gaan geven.

Op woensdag 30 augustus 2017 gaan we beginnen met het nieuwe seizoen. Volg ons op www.bcportland.nl voor meer informatie of vragen.